da
Ses
Gillian Cross

Ulv

Uygulamada dinle
Cassy på 14 bor hos sin farmor det meste af tiden. Det er der, hun helst vil bo, for hendes mors vilde og uforudsigelige tilværelse i Londons bz-miljø er ikke et trygt sted for hende. Cassys far er der aldrig nogen, der snakker om. Cassy har efterhånden lært, at det ikke hjælper noget at spørge ind til ham, for hverken hendes mor eller hendes farmor vil fortælle det mindste om ham.

Indimellem vågner Cassy om natten ved, at der er nogen, der banker på hoveddøren. Hun ser aldrig, hvem det er, men indimellem hører hun den fremmede mand snakke med hendes farmor ude på gangen. Dagen efter sker der altid det samme. Cassy bliver sendt hjem til sin mor, og det hjælper ikke noget at protestere imod det. Denne gang er der imidlertid noget, der ændrer sig. Cassy begynder at kunne huske ting, som bringer hende på sporet af, hvad hendes fars hemmelighed er, og hvorfor hendes mor og farmor gør alt for, at hun ikke skal kende den...

Gillian Cross (f. 1945) er en britisk børne- og ungdomsbogsforfatter, der står bag en lang række populære bøger. Flere af hendes bøger er blevet oversat til fremmedsprog, og i 1990 vandt hun Carnegie-medaljen for sin bog "Ulv". I 1996 blev flere af hendes bøger lavet til en tv-serie for BBC.
4:41:58
Telif hakkı sahibi
Lindhardt og Ringhof

İzlenimler

    Kitabı ne kadar sevdiniz?

    Giriş yap veya Kaydol
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)