Paula Hawkins

Det dybe vand

Uygulamada dinle
I de sidste dage før sin død, ringede Nel Abbott konstant til sin søster. Men Jules tog ikke telefonen. Hun ignorerede sin storesøsters råb om hjælp.

Nu er Nel død. De siger, at hun sprang i vandet. Og Jules er blevet hevet tilbage til den lille flække, Beckford, hvor hun havde svoret aldrig at sætte sine ben igen. Men der er ingen andre til at tage sig af Nels efterladte teenagedatter.

Jules er bange. For sine egne minder, for huset, hvor hun og Nel voksede op, og for alle ansigterne fra fortiden, som hun møder i byen. Men mest af alt er hun bange for vandet og for det sted, de kalder Druknedybet. Tidligere på sommeren døde en skolepige samme sted. Og Jules ved, at Nel aldrig ville være sprunget selv.

Forfatteren til den globale bestseller KVINDEN I TOGET er tilbage med en fænomenal psykologisk thriller om to søstre og en lille by fuld af de mørkeste hemmeligheder.
10:43:26
Yayımcı
Gyldendal

Diğer versiyonlar

Det dybe vand, Paula Hawkins
Paula Hawkins
Det dybe vand
  • 847
  • 16
  • 26
  • 119
da
Kitaplar

İzlenimler

Christina Grejsen Egeskjold
Christina Grejsen Egeskjoldbir izlenim paylaşıldı7 ay önce
👍Okumaya değer
🎯Değer
🚀Elden Düşmeyen

Så gjorde hun det lige igen.... Skrev en bog, som er umulig at lægge fra sig. Spændende lige til det sidste, med alle de uforudsigeligheder, som der skal være i en bog af denne kaliber. 👏👏

Jette sehested
Jette sehestedbir izlenim paylaşıldı8 ay önce
👍Okumaya değer

Hørt til enden, men nærmest for at få bekræftet at tingene er som man har regnet ud ca. Halvvejs. Forudsigelig

Ginie Finken
Ginie Finkenbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl

Hørt som lydbog: Jeg synes det er en god bog. Endnu en gang skifter Paula Hawkins mellem flere forskellige fortællere, men måske lige rigelig mange i denne omgang, i hvert fald hvis man hører den som lydbog. Jeg synes ikke den er på linje med Kvinden i toget, men det er fin nok.

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Det dybe vand, Paula Hawkins
Det dybe vand
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)