Svend Brinkmann

Ståsteder

Uygulamada dinle
Bogen Stå fast lærte danskerne at tage nej-hatten på og holde op med at mærke så meget efter hele tiden. I bogen fremhævede Brinkmann menneskets forpligtelser som alternativ til den evige kredsen om selvet og dets udvikling. Men hvad har mennesket pligt til? Hvad er værd at stå fast på? I Ståsteder giver Brinkmann svar på disse spørgsmål ved at pege på ti eksistentielle holdepunkter, som kan give vores liv mening – når vi er holdt op med at jage den evindelige udvikling.

I Ståsteder er Brinkmanns udgangspunkt, at vi i moderne tid mangler sans og begreber for indhold, mål og formål i vores aktiviteter. I takt med, at vi er blevet rigtig gode til at måle og veje verden, er vi blevet tilsvarende dårligere til at vurdere værdien af det, vi måler og vejer.

Bogens ti ideer viser ti veje til selvudsigt. Selvindsigt er ifølge Brinkmann ikke uvigtigt, men betydningen af indsigt kan man kun forstå, hvis man har udsigt til de steder, man skal stå fast.
5:00:45

Diğer versiyonlar

Ståsteder, Svend Brinkmann
Svend Brinkmann
Ståsteder
  • 1.8K
  • 454
  • 6
  • 382
da
Kitaplar

İzlenimler

Pernille Møller Larsen
Pernille Møller Larsenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer

God

Margrethe Gerberg Hansen
Margrethe Gerberg Hansenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer
🌴Plaj Kitabı

Stof til eftertankr

Morten Sandal
Morten Sandalbir izlenim paylaşıldı5 ay önce
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Ståsteder, Svend Brinkmann
Ståsteder
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)