da
Ses
Don Winslow

Paradis - som i Ben, Chon og O's mellemliggende eventyr

Uygulamada dinle
Ben, Chon og O har fundet et frugtbart stykke jord på Hawaii-øen Kauai, hvor de vil starte en marihuana-plantage. Derfor allierer de sig med den lokale hash-dealer Tim Karsen. Men for The Company, der i forvejen sidder på markedet, er de en torn i øjet, og derfor vil lederen af Company, Red Eddie, jage de indtrængende fra fastlandet bort. Til slut må Chon, Ben og O kæmpe for ikke blot deres eget liv, men også for at redde Tim og hans familie.

Don Winslow har skrevet 21 anerkendte, prisvindende internationale bestsellere, inklusiv New York Times-bestsellerne Styrken og Grænsen samt de internationale bestsellere The Cartel, De smukke vilde, I hundenes vold og Frankie Machines vinter. De smukke vilde blev filmatiseret som Savages af den tredobbelte Oscarvindende manuskriptforfatter og instruktør Oliver Stone.
Filmatiseringsrettighederne til Winslows trilogi om USA's mangeårige krig mod narko, I hundenes vold, The Cartel og Grænsen, er solgt til streaming og bliver sendt som ugentlige tv-serier i 2020.
Winslow er forhenværende privatdetektiv, antiterrorinstruktør og retssagskonsulent, og han bor i Californien og på Rhode Island.
2:16:40

İzlenimler

Kitabı ne kadar sevdiniz?

Giriş yap veya Kaydol

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Paradis - som i Ben, Chon og O's mellemliggende eventyr
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)