da
Ses
Nis Jakob

CELLEN

Uygulamada dinle
"Gå ikke glip af denne eminente thriller i højt tempo; men pas på: hvide varevogne og mænd i TDC-kedeldragter bliver aldrig det samme igen." Dagbladenes Bureau.


Hårrejsende og anmelderrost thriller om den unge Masoud, der er med i en islamistisk terrorgruppe, som vil sprænge en bombe på Nørreport i København.


"Med CELLEN har NIS JAKOB begået endnu en tæt, velskrevet og intens thriller." "Særdeles god thriller. "***** Frederiksborg Amtsavis.
”Nis Jakobs roman »Cellen« er særdeles godt skrevet og er intenst spændende." 
Maria Groes Eldh. 


 PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen om CELLEN: "Cellen er intens spændende og underholdende. Og lægger desuden op til en interessant debat. Både om fiktionen egentlig er så langt fra virkeligheden, men også om en lang række principielle spørgsmål - bl.a. om terrorens væsen og vores måde som samfund at bekæmpe den på". 
” Velfungerende dansk terrorthriller som er skruet godt sammen handlingsmæssigt." Lektørudtalelse DBC. 
"Meget fin spændingsroman med stof til eftertanke." Litteratursiden.dk. 
" Vi får et nuanceret indblik i terroristernes tankesæt, PETs arbejdsmetoder samt i de etiske dilemmaer og politiske dagsordener, der knytter sig til opklaringsarbejdet. Bogens personer er så troværdige og levende, at man som læser næsten forventer at møde dem på et gadehjørne. »Cellen« er særdeles godt skrevet og er så intenst spændende, at man nødig lægger den fra sig.

" Dagbladenes bureau. 
"Spændstig afvikling af et kompliceret plot." POLITIKEN.


5 stjernede LÆSERANMELDELSER :


Anita C:
”Utrolig spændende bog..læste bogen på 2 dage. Kan stærkt anbefales”


Sigurd Mortunach P:
”En uhyggelig aktuel historie, godt skrevet, noget man tidligere nok anså for en fiktion, hvilket vi jo desværre har oplevet, som temmelig virkeligheds nær. Særdeles læseværdig.”


Robin T :
”Virkelig spændende bog om terror i Danmark. Sådan vil det sikkert ske hvis det en gang sker. Uh ha. Jeg kunne ikke lægge den fra mig. Den bør filmatiseres.”


Ebbe:
”Intens spændende hele vejen igennem. Tråden holdes hele vejen igennem. Persongalleriet er tilpas varieret og samtidigt overskueligt.”


Christina H:
”Den er helt igennem fantastisk. Og uhyggelig. Nis Jakob er en forrygende god forfatter. Det er næsten umuligt at lægge bogen fra sig igen.”
6:17:59

İzlenimler

    Kitabı ne kadar sevdiniz?

    Giriş yap veya Kaydol
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)