Anders Fogh Jensen,Dennis Nørmark

Pseudoarbejde

Uygulamada dinle
For 100 år siden var alle overbeviste om, at vi i dag ville arbejde 15 timer om ugen. Det skete ikke. Og det var ikke, fordi effektiviseringerne udeblev. Vi arbejder sta­dig på livet løs. I denne bog begiver antropologen Dennis Nørmark og filosoffen Anders Fogh Jensen sig ud på en rejse for at finde ud af, hvad vi laver i vores arbejdstid. Det er blevet en rejse ind i det absurde, hvor meningen med arbejdet er forsvundet, og hvor løftet om fritid aldrig blev indløst. I ste­det fik vi flere regler, kontroller, møder og ligegyldige Power­Point-præsentationer.

Bogens forfattere kommer fra hver sin politiske fløj, men bogen er ikke et møde på midten. Det er et opgør med en gammeldags måde at tænke arbejde på og et bud på, hvad enhver kan gøre som arbejdstager, leder, og hvad vi kan gøre som samfund. For det er på tide at tænke og handle anderledes, hvis ikke vi skal blive til grin overfor både vores fremtid og vores fortid og begå århundredets største dumhed. Men det kræver et opgør med et af vor tids største tabuer: Pseudoarbejdet.
11:05:17

Diğer versiyonlar

Pseudoarbejde, Anders Fogh Jensen, Dennis Nørmark

İzlenimler

Kitti
Kittibir izlenim paylaşıldı6 ay önce
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim

Læs denne bog. Den kan give dig et nyt kritisk syn på meget af det, der foregår på en arbejdsplads.

Lotte Thomsen
Lotte Thomsenbir izlenim paylaşıldı10 ay önce
👍Okumaya değer

De klogeste ord som længe er skrevet og talt!

Nathalie Victoria Klein Wennström
Nathalie Victoria Klein Wennströmbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👎Pek tutmadım

Indeholder enkelte valide pointer, men de er desværre kun i få tilfælde underbygget af andet end anekdoter, logiske fejlslutninger og ubegrundede præmisser, der dog præsenteres som fakta.
Samtidig er den meget langtrukken, hvilket forekommer en smule ironisk, da det jo er bogens pointe at arbejdet kan overstås på den halve tid eller mindre.

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Pseudoarbejde, Anders Fogh Jensen, Dennis Nørmark
Pseudoarbejde
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)