George R.R. Martin

ILD & BLOD

Uygulamada dinle
Hvad foregik der egentlig i Westeros før KAMPEN OM TRONEN begyndte – før kulden kom tilbage og før skumle kræfter begyndte at samle sig i den store iskolde vildmark på den anden side af Muren, der beskytter kongeriget?

Det får vi svaret på i George R.R. Martins nye værk, Ild & blod, der er den imaginære historie om Targaryen-klanen i landet Westeros. Bogen handler om, hvordan magtforholdene faldt ud, som de gjorde i De Syv Kongerier. Om Valyrias storhed og fald, og hvordan den incestuøse Targaryen-slægt siden etablerede en ny æra fra Dragonstone takket være Aegon Targaryen.

Bogen er en skatkiste af medrivende historier om dengang landet Westeros var styret af dragekonger, Targaryen-kongerne. Om deres hustruer, krigene, søskende, børn, venner, rivaler, rejser – og drager selvfølgelig. Vi får historien om borgerkrigen og om den sejr, der forenede de Syv Kongeriger under Targaryens styre – en historie der aldrig er blevet fortalt før.

Værket giver læserne et helt nyt blik på Westeros’ fascinerende historie.
27:21:33
Yayımcı
Gyldendal
Tercüman
Signe Lyng

Diğer versiyonlar

Ild & Blod, George R.R. Martin

İzlenimler

Susanne Kjær Seidler
Susanne Kjær Seidlerbir izlenim paylaşıldı3 ay önce
👍Okumaya değer
💤Sıkıııcıııı!

Lidt kedelig om slægterne

Cecilie J
Cecilie Jbir izlenim paylaşıldı6 ay önce
👍Okumaya değer
🎯Değer
🚀Elden Düşmeyen

Torben Linnemann Nielsen
Torben Linnemann Nielsenbir izlenim paylaşıldı8 ay önce
👍Okumaya değer

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

ILD & BLOD, George R.R. Martin
ILD & BLOD
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)