da
Kitaplar
Teresa Thaning

Beskeder fra ærkeengle og mestre

  Anja Alslev Lauridsenalıntı yaptı8 ay önce
  3. stråle

  Strålens energi indeholder impulser til at søge sandheden i alt og at ville forstå de bagvedliggende principper i et givent emne for at gøre dette forståeligt og anvendeligt i den fysiske verden.
  Anja Alslev Lauridsenalıntı yaptı8 ay önce
  Hun kalder sig ubekymrethedens og lethedens engel
  Anja Alslev Lauridsenalıntı yaptı8 ay önce
  Ærkeenglen Michael siger:
  ”Jeg er retfærdighedens, troens og håbets engel. Jeg bringer mod og styrke til mennesker, når de tvivler på deres evner og på, om de kan indfri deres mål i relation til den guddommelige plan, der er lagt for dem.
  Anja Alslev Lauridsenalıntı yaptı8 ay önce
  Skyggesider må bearbejdes, før nye niveauer af lys på balanceret vis kan manifestere sig. Når et menneske går ind i en tæt proces med sit eget indre lys, vil mindre færdige sider af dette menneske presse sig på for at komme til udtryk.
  Anja Alslev Lauridsenalıntı yaptı8 ay önce
  er, som hhv. kaldes det fysisk-æteriske legeme, astrallegemet, mentallegemet, sjælens legeme samt tre åndelige legemer (eller kimen til dem). Alle legemer har hver deres funktion, og strålerne påvirker i forskellige variationer de forskellige legemer, lige fra de mere individualiserede til de åndelige. De tre nederste legemer danner tilsammen personligheden med dens tanker og følelser. Det er legemer, som vi er i dagsbevidst kontakt med.
  Anja Alslev Lauridsenalıntı yaptı9 ay önce
  Skyggesider er ubevidste dele af os, som indeholder fortrængte følelser, mindre behagelige erindringer, som mere eller mindre bevidst er glemt, eller personlighedstræk, som er uønskede og derfor undertrykkes.
  Anja Alslev Lauridsenalıntı yaptı9 ay önce
  Den åndelige udvikling er en opadstigen mod højere og højere lag af bevidsthed, mod afgivelse af ego til fordel for forening i kærlighed. Dette kan ikke tillæres ved at læse om det, men kan kun opnås og erfares gennem en aktiv indsats for at nå det. På vejen skal dybere lag af psyken bearbejdes, hvis opstigningen skal blive afbalanceret og lykkes. Skyggesider skal kontinuerligt integreres, traumer skal til et rimeligt niveau bearbejdes, personligheden skal renses, følelserne skal finde et leje af bevidstgørelse og kontrol i kraft af selvindsigt, og energiaftryk fra tidligere liv skal om nødvendigt sættes fri.
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)