Stephen King

De der søger

Uygulamada dinle
”De der søger” er 2. lydbog Stephen Kings krimi-trilogi der begyndte med Mercedesmanden.


Vi mødte den pensionerede politimand Bill Hodges i Mercedesmanden. Nu er Hodges tilbage i en mesterlig krimi om en læser, hvis besættelse af en tilbagetrukket og sky forfatter går alt for langt.


Den unge, uligevægtige Morris Bellamy er rasende og fortvivlet. Ikke alene er hans yndlingsforfatter, John Rothstein, holdt op med at skrive, han lod også den oprørske hovedperson i sine bøger, Jimmy Gould, resignere og få familie, hus i forstæderne, og værst: job i reklamebranchen!


Morris myrder sit idol og tømmer hans pengeskab for kontanter, men den virkelige gevinst ved røveriet er en stor samling notesbøger, der indeholder Rothsteins upublicerede tekster – blandt andet endnu en Jimmy Gould-roman. Morris får gemt skatten af vejen, før han bliver smidt i fængsel for en anden grim forbrydelse. Da han bliver løsladt 35 år senere, opdager han, at den nedgravede skat er forsvundet, fjernet af teenageren Pete Saubers, der også er Rothstein-fan.


Morris vil have hævn, men den pensionerede politimand, Bill Hodges kommer på tværs af hans planer.


”De der søger” er indlæst som lydbog af Peter Bøttger

i 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget


Anmeldelser af De der søger


”De der søger er spækket med et farverigt og velportrætteret persongalleri, der sammen med Kings episke socialrealisme gør denne krimi til en helt særlig én af slagsen. Dens force er forfatterens overlegne pen og den støt stigende uhygge”. – Berlingske

En bog om historiefortællingens magt fra en mester i historiefortælling.” Vidunderlig, skræmmende, bevægende.” – The Washington Post

“Superb… Kings rastløse forestillingsevne er en kraft, som ikke kan holdes nede.” — The New York Times

Om Stephen King

Stephen King er født i 1947 i Portland, Maine. I dag er han bosat i Bangor, Maine, med sin kone, forfatteren Tabitha King. Deres tre børn er flyttet hjemmefra. King er ikke alene en af verdens mest populære forfattere, han er også ekstrem produktiv og har godt 60 værker bag sig. Hans opskrift på succes er simpel: Læs fire timer om dagen. Skriv fire timer om dagen. Hvis du ikke kan finde tid til det, kan du ikke forvente at blive en god forfatter.
13:47:10
Yayımcı
Lytteratur

Diğer versiyonlar

De der søger, Stephen King
Stephen King
De der søger
  • 261
  • 11
  • 10
  • 41
da
Kitaplar

İzlenimler

Lasse Rytter Andersen
Lasse Rytter Andersenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer

Rigtig god, ikke så god som den første. Men værd at læse

Ginie Finken
Ginie Finkenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer

Den er også god, ligesom den første

hørt som lydbog august 2018

Morten Sandal
Morten Sandalbir izlenim paylaşıldı8 ay önce
👍Okumaya değer
💀Noktalı
🎯Değer
🚀Elden Düşmeyen

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

De der søger, Stephen King
De der søger
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)