Sarah Skov

Opsjednuta Owenom Grayom - Seksi erotika

Uygulamada dinle
„Osjećam kako mi se grudi stežu i postaju bolne, kao da će se svakog trena rasprsnuti. Ležerno sam se naslonila na pult, ali ono što nitko ne može vidjeti jesu muške ruke koje grabe moje grudi, toliko snažno da mi koža probija kroz njegove prste. Ako stojim posve mirno i usredotočim se, mogu osjetiti mogu osjetiti kako mi tamne dlačice na stražnjoj strani muškarčevih ruku golicaju podlakticu. Zadržavam dah i ispuštam kratak izdisaj dok podižem glavu da ga promotrim. Susrećem njegov pogled."

Ova kratka priča objavljena je u suradnji sa švedskom filmskom producenticom Erikom Lust. Namjera joj je bila prikazati ljudsku prirodu i raznolikost kroz priče o strasti, intimnosti, požudi i ljubavi spajajući snažne priče i erotiku.

Sarah Skov je pseudonim jedne mlade autorice. Napisala je i sljedeće kratke erotske priče: Seks u automobilu, Jedi sa mnom, Sjećanja na tebe i Muški feminist.
0:32:42
Yayımcı
LUST
Tercüman
– Lust

İzlenimler

Jelena Antic
Jelena Anticbir izlenim paylaşıldı3 ay önce
👎Pek tutmadım

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Opsjednuta Owenom Grayom - Seksi erotika, Sarah Skov
Opsjednuta Owenom Grayom - Seksi erotika
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)