Hans Christian Andersen,Jørn Jensen

Hvad fatter gør, det er altid det rigtige

Uygulamada dinle
Eventyret om Fatter der tager på marked for at bytte en hest og kommer hjem med en pose rådne æbler. Alligevel får han kys af Mutter.

Jørn Jensen, født 1946, børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. Som ny lærer for de små klasser fandt han, at der var mangel på egnet læsemateriale til begynderlæsning, og det fik ham til selv at gå i gang med at skrive. Inspirationen henter han i sin egen barndom i 1950‘erne, men også fra oplevelser med hans tre drenge danner grundlag for historierne.Jørn Jensen har fortolket og omskrevet en række af H.C. Andersens mest kendte eventyr til letlæseligt sprog. Genfortællinger af store forfatteres værker vækker altid debat: Må de overhovedet omskrives? Går den oprindelige ånd tabt? På den anden side kan en omskrivning af det ellers noget kringlede, gammeldags sprog til et mere læsevenligt dansk netop være anledningen til, at børn og unge kommer i gang med at læse de klassiske fortællinger. Og måske senere får mod på at læse de originale fortællinger.
0:23:36

Diğer versiyonlar

İzlenimler

📖bog og ven🤝
📖bog og ven🤝bir izlenim paylaşıldı2 ay önce
👍Okumaya değer
🔮Gizli Derinlikler
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer
💞Bayıldım
🌴Plaj Kitabı
🚀Elden Düşmeyen
😄LOLZ
🐼Süslü

Den er fantastisk. Hør bare lille iben😉💖

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Hvad fatter gør, det er altid det rigtige, Hans Christian Andersen, Jørn Jensen
Hvad fatter gør, det er altid det rigtige
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)