Nick Littlehales

Sov rigtigt

Uygulamada dinle
"Glem alt om det, du troede, du vidste om søvn. Restitution er noget, der kan foregå hele døgnet rundt, ikke kun om natten – restitutionsprocessen er en konstant rytme, som vi alle må lære at følge. Så hvis du vil starte i dag, betyder det lige nu – ikke når du går i seng i aften."Nick Littlehales er søvncoach for nogle af verdens største sportsstjerner. Han har opfundet metoden "R90", som handler om at tænke i søvnperioder frem for i timer, og som vil revolutionere vores forhold til søvn og hvile. Læs bl.a. om, hvordan du får nok søvn uden nødvendigvis at sove otte timer hver nat. Hvordan du kan drikke et ekstra glas vin, en kop kaffe eller spise sent uden at bekymre dig om din nattesøvn. Hvordan du køber den rigtige madras (og den behøver ikke koste en formue), og hvordan du forholder dig til jetlag, små børn, snorken og andre natlige udfordringer.

Nick Littlehales har arbejdet videnskabeligt med søvn i 30 år og har været søvncoach for elitesportsfolk gennem 16 år. Hans klienter er blandt andet Premiere League-klubber, cykelryttere fra det engelske landshold og Team Sky, rugbyspillere samt olympiske og paralympiske atleter inden for utallige sportsgrene. Han har selv spillet golf professionelt og været formand for UK Sleep Council.
6:21:53
Tercüman
Joachim Wrang

Diğer versiyonlar

Sov rigtigt, Nick Littlehales
Nick Littlehales
Sov rigtigt
  • 272
  • 61
  • 6
  • 40
da
Kitaplar

İzlenimler

Linda Vang
Linda Vangbir izlenim paylaşıldı3 ay önce
💡Çok Şey Öğrendim
💤Sıkıııcıııı!

God til at falde i søvn til

Kristina Strunge Nygaard
Kristina Strunge Nygaardbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Sov rigtigt, Nick Littlehales
Sov rigtigt
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)