da
John Verdon

Luk øjnene

unavailable
Et celebert udendørs bryllup ender makabert. Midt under bryllupsfesten finder den berømte psykolog og forfatter, Scott Ashton, sin unge brud halshugget. Det vrimler med bryllupsgæster, men ingen har set morderen. Da Ashtons mexicanske gartner, Hector Flores, er som sunket i jorden, samler mistanken sig om ham. Men sporene efter den mystiske unge mand bliver ved med at ende blindt.

Dave Gurney er gået på tidlig pension fra New Yorks politi. Han prøver at vænne sig til sin nye livsstil. Men den landlige idyl er hans kones drøm, ikke hans. Da han en dag bliver opsøgt af den myrdede bruds mor og bedt om at gå ind i den strandede sag, kan han ikke sige nej.

Snart står det klart for Gurney, at der ikke er tale om et enkelt mord, men en serie af sadistiske forbrydelser. Det hele ser ud til at trække indviklede tråde tilbage til en kostskole, der behandler seksuelt afsporede unge piger. Men hvem trækker i trådene? Pludselig er Gurney en del af sagen, på en helt anden måde end han havde tænkt sig.

Luk øjnene er Verdons anden bog med Dave Gurney som hovedperson. Og ligesom første bog i rækken, Tænk på et tal, er Luk øjnene en besættende og intens psykologisk thriller.

”Forbrydelsen er uhyggelig, og efterforskeren er sammensat. En god kombination.” – New York Daily News

“Verdon, som ramte plet med sin debutkrimi, Tænk på et tal, har gjort det igen!” – Booklist

“Et must-read for alle krimifans, der nyder bøger, der ikke blot er gribende, men også troværdige.” – Library Journal

krimi, psykologisk thriller, seriemordere, New York, USA
Bu sesli kitap şu anda mevcut değil
19:03:24
Yayımcı
Lytteratur

İzlenimler

Kitabı ne kadar sevdiniz?

Giriş yap veya Kaydol

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Luk øjnene
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)