da
John Verdon

Tænk på et tal

unavailable
Denne bog er ganske enkelt nervepirrende spændende! Man slipper den ikke, når man først er gået i gang, men man tør dårligt læse videre. Det er imponerende godt!

Forestil dig, at du modtager et anonymt brev, hvor afsenderen beder dig tænke på et tal mellem 1 og 1000 . Kort tid efter modtager du endnu et anonymt brev, hvor afsenderen afslører, hvilket tal du tænkte på. Det er en morder af denne kaliber, den pensionerede kriminalkommisær, Dave Gurney er oppe imod.

Gurney kontaktes af en gammel skolekammerat, som beder om hjælp i et personligt anliggende, og modvilligt siger Gurney ja. Da vennen kort efter myrdes, er Gurney pludselig indblandet i en mordsag, og det viser sig hurtigt, at mordet kun er toppen af isbjerget.

Plottet i Tænk på et tal er vanvittig godt skruet sammen, og som læser bliver man ganske enkelt besat af denne bog – man bliver suget ind i dens plot.

Hovedpersonen, Dave Gurney, er desuden en vidunderlig type, som man ikke kan undgå at holde af. Heldigvis har forfatteren allerede planlagt bog nummer to og tre med samme hovedperson.

Forfatteren John Verdon har adskillige chef-stillinger bag sig, bl.a. hos reklamebureauer og magasiner i New York. Som sin hovedperson gik han fornylig på pension, og flyttede med sin kone ud på landet nord for New York. Tænk på et tal er hans debutkrimi, men ikke den sidste. Bogen er solgt til udgivelse over hele verden (20lande) og udkom i USA til juli 2010.

Tænk på et tal er en af de bøger, som det er umuligt at lægge fra sig – der er nervepirrende spænding og hjernevridning fra start til slut.

____________________________________________

“Talstærk thriller med et utroligt spændende og originalt plot. Denne elegante og effektive debutroman er allerede en international bestseller.”
– Politiken

“…denne bog er helt i sin egen klasse. Sindrigt konstrueret, psykologisk velfunderet og isnende uhyggelig.”
– Litteratursiden.dk

“Plottet er virkelig godt sammensat, det er udspekuleret og intelligent … noget af det mest velkomponerede og spændende jeg længe har læst…”
– Bogblogger.dk

“Tænk på et tal er fremragende.”
– Bogtips

“Tænk på et tal er John Verdons krimidebut og det er en virkelig flot en af slagsen. Den er en neglebidende psykologisk thriller … Det er underholdning i topklasse … Samtidigt kan vi læsere glæde os over at Tænk på et taler det første bind i en serie med Dave Guerney i hovedrollen. John Verdon er garanteret en thrillerforfatter der kommer til at figurere på bestsellerlisterne”
– MetroXpress 5 af 6 stjerner

“Denne bog er en vaskeægte page-turner!! Når først du kommer i gang med den, er den mere end almindelig svær at lægge fra sig igen og du helmer ikke, før sidste sige er læst – på den anden side var jeg nogle aftner næsten bange for at læse videre – fordi jeg synes den blev ret så uhyggelig *S*…….”
– Newyorkerbyheart.blogspot.com

“Wauw! Sikke en debut. Fuldstændig besættende, glimrende skrevet og simpelthen den bedste bog jeg har læst i år.”
– The Sun
Bu sesli kitap şu anda mevcut değil
15:08:00
Yayımcı
Hr. Ferdinand

İzlenimler

Kitabı ne kadar sevdiniz?

Giriş yap veya Kaydol

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Tænk på et tal
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)