Jon Eirik Lundberg

Hos glasmaneterne

Uygulamada dinle
Hos Glasmaneterne er den første bog i serien. Bogen udspiller sig i Oslo efter en række tsunamier udløst af olieboringer i Nordsøen. Katastrofen omtales som "Oversvømmelsen". Glasmaneter (vandmænd) har udviklet lunger og fået evnen til at bevæge sig gennem luften. De flytter ind i det forladte menneskesamfund og grundlægger en ny civilisation. Brandmaneterne (brandmændene) sætter sig imidlertid snart på den politiske magt. Man vil skabe "det benløse samfund". Ben bliver forbudt.Vi følger nogle af de få overlevende mennesker i overgangen fra det ene samfund til det næste. De må hver især finde en måde at tilpasse sig. Med tiden vokser der også en ny bevidsthed frem hos glasmaneterne, der føler sig mere og mere undertrykt af "de røde". En alliance på tværs af arter opstår, mytteriets frø bliver sået, og en yderst usædvanlig kamp for frihed tager form.

Jon Eirik Lundberg er cand.mag. i filosofi og bosat i Oslo. Til daglig er han leder af Læsø Kunsthal. Han har tidligere udgivet en række digtsamlinger. Denne bog er hans første science fiction-roman. Bogen er oversat af Marie Ladefoged.
3:31:12

İzlenimler

Casper Grønkjær
Casper Grønkjærbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👎Pek tutmadım
💩Kati
🙈Üzerimde Kayboldu
💤Sıkıııcıııı!

Det er ikke tit at jeg stopper i en bog, men halvvejs i bogen orkede jeg ikke mere. Jeg har flere tusind titler på bagen efterhånden, og bilder mig selv ind at jeg kan læse det meste. Denne gang blev fortællingen for mærkelig og rodet til at jeg kunne holde interesseren oppe.

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Hos glasmaneterne, Jon Eirik Lundberg
Hos glasmaneterne
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)