Stephen King

22.11.63

Uygulamada dinle
En roman for alle dem, der ikke aner, at de er Stephen King-fan!

Den 22. november 1963 lød tre skud i Dallas, John F. Kennedy døde, og verden var forandret for altid. Men hvad nu hvis man kan ændre historiens gang? Skal man så gøre det? Det spørgsmål må 35-årige Jake Epping stille sig selv, den dag hans gamle ven Al viser ham en tidstunnel skjult i den lokale diner. Jake er en helt almindelig mand; high school-lærer, fraskilt og sympatisk – og ikke mindst skeptisk over for tidstunneller.

Men Al har forberedt sig godt og overtaler Jake til at tage turen tilbage til 1958, bo der i fem år og gøre et forsøg på at forhindre mordet på Kennedy. Men Jake er ikke på forlystelsestur, han er en mand med en mission; det er egentlig meningen, at han skal koncentrere sig om den problematiske enspænder Lee Harvey Oswalds færden, det er meningen han skal forhindre et mord. Til gengæld er det ikke meningen, at han skal forelske sig i den smukke bibliotekar Sadie Dunhill. Jake kommer til at finde sig rigtig godt tilrette i fortiden, og samtidig mærker han tydeligt, at fortiden modsætter sig at blive ændret; den kæmper imod.

22.11.63 er en imponerende bedrift; veloplagt og tankevækkende. King formår at lege med tiden på troværdig vis, han formår at skabe en tidslomme, hvor ikke kun Jake ønsker at blive, men også læseren; man bliver ganske enkelt opslugt.

Oversat af Alis Friis Caspersen

John F. Kennedy, Lee Harvey Oswald, Dr. Malcolm Oliver Perry, James Patrick Hosty, George de Mohrenschildt, Marina Nikolayevna Prusakova, mordet på John F. Kennedy, cuban missile crisis, 1950-1959, 1960-1969, USA, kærlighed, tidsrejser
29:56:06
Yayımcı
Lytteratur

İzlenimler

Kasper Vejlø
Kasper Vejløbir izlenim paylaşıldı6 ay önce
👍Okumaya değer
🎯Değer
🚀Elden Düşmeyen

Jeg blev opslugt begge gange, jeg hørte den!

Jacob Tøffner Rihel
Jacob Tøffner Rihelbir izlenim paylaşıldı16 gün önce
👍Okumaya değer

Oplæseren er rigtig god, men det hedder altså ikke “iNgorerede”. 🙂

Bogen er ikke helt en typisk King, men stadig spændende.

Henrik Hansen
Henrik Hansenbir izlenim paylaşıldıgeçen ay
👍Okumaya değer

Fed lydbog. Fremragende oplæst!

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

22.11.63, Stephen King
22.11.63
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)