Jul på Fyrø, Franz Berliner, Jørn Birkeholm
da
Ses
Franz Berliner,Jørn Birkeholm

Jul på Fyrø

Uygulamada dinle
Året er 1930, og det er jul på Fyrø. Men intet går, som det skal. En vinteraften bliver øen afskåret fra omverdenen, og nu er gode råd dyre - for hvordan holder man jul, når man ikke kan få fat i alle de ting, som man plejer?

"Jul på Fyrø" er en julekalenderbog beregnet til højtlæsning og inddelt i 24 spændende og sjove kapitler - ét til hver dag.

Den danske forfatter Franz Berliner (1930-2014) skrev bøger til både børn og voksne, og mange af dem tog udgangspunkt i Grønland, hvor Berliner selv opholdt sig og arbejdede som radiotelegrafist i 1950‘erne. Franz Berliner udgav desuden en række bøger i samarbejde med hans kone, Bibi; blandt andet ungdomsromanen "Seksten dage i september" (1980).

Jørn Birkeholm er en dansk forfatter, der blandt andet har medforfattet julekalenderen "Jul i Gammelby" og julebogen "Jul på Fyrø". Han er kendt for sine mange humoristiske børnebøger om blandt andet yggenykkerne og deres eventyr i bøgerne "Da yggenykkerne stjal Rundetårn" (1996) og "Da yggenykkerne stjal Amalienborg" (1997).
4:26:01

Diğer versiyonlar

Jul på Fyrø, Franz Berliner, Jørn Birkeholm

İzlenimler

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kitabı ne kadar sevdiniz?

Giriş yap veya Kaydol

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Jul på Fyrø, Franz Berliner, Jørn Birkeholm
Jul på Fyrø
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)