Mark Manson

Kunsten at være fucking ligeglad

Uygulamada dinle
Livet er fyldt med problemer, og du slipper aldrig for dem. Kunsten er at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. Du skal vælge, hvilke problemer du vil have i dit liv, og hvilke du vil være ligeglad med.

Denne utraditionelle selvhjælpsbog er en af de mest populære lydbøger i verden. Det er den lydbog, som flest brugere nogensinde har sat bogmærke ved hos Audible, der med 10.000 titler om året er verdens største producent af lydbøger.
6:31:20

Diğer versiyonlar

Kunsten at være fucking ligeglad, Mark Manson

İzlenimler

Magnus Mathiesen
Magnus Mathiesenbir izlenim paylaşıldı6 ay önce
👍Okumaya değer
🔮Gizli Derinlikler
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer

Dette er en bog som forsøger at afmystificere og simplificere livets kompleksitet. Vi lever i en tilværelse hvor vi har mange overfladiske problemer, som vi bilder os selv ind er vigtige. Denne bog forsøger at skære gennem disse illusioner for at finde frem til kernen - de problemer, der virkeligt betyder noget for den måde vi lever vores liv på. De problemer, der ikke er væsentlige for os skal vi være "fucking ligeglade" med 😉

Britta Steen Rye
Britta Steen Ryebir izlenim paylaşıldı6 ay önce
🙈Üzerimde Kayboldu

Fangede slet ikke mig. Oplæsning har små pauser ved hver sætning og fucking overskygget indholdet. Måtte opgive ved kapitel 1

Mette Schröder Calvert
Mette Schröder Calvertbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👎Pek tutmadım
🙈Üzerimde Kayboldu

Nåede halvvejs gennem kapitel 2 og tænkte; skal jeg høre ordet fucking en gang til, så kvæler jeg ham... variation er klædeligt!!

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Kunsten at være fucking ligeglad, Mark Manson
Kunsten at være fucking ligeglad
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)