Stig Matthiesen,Morten Albæk

Det gennemsnitlige menneske

Uygulamada dinle
“Op igennem 1990’erne og 00’erne har vi skabt en kultur, der alene har opfordret mennesket til at definere sig selv ved sine ambitioner, drømme og fantasier. En kultur, der reproducerer folks manglende evne til nøgternt at vurdere egne evner ved at anspore dem til konsekvent at overvurdere dem”. Så kontant er meldingen fra Morten Albæk her i bogen.

Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. For efter Albæks mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte mennesker, som skal arbejde flittigt og gøre vores bedste hver eneste dag, hvis vi skal opleve succes og bidrage positivt til verden.

Morten Albæk er Group Senior Vice President i Vestas, anerkendt som en af de mest innovative marketingdirektører i verden og adjungeret professor i Anvendt Filosofi ved Aalborg Universitet.

I bogen deler han sine tanker om vigtigheden af at være et helt menneske i en moderne og omskiftelig verden. Han forklarer, hvorfor man hverken kan være en god leder, en god medarbejder eller et godt menneske, hvis man ikke er ærlig i omgangen med sig selv og med andre. De kontante refleksioner sættes løbende i relief med Albæks fortælling om sin egen opvækst og sine personlige erfaringer fra ungdoms- og voksenlivet.


Lydbogen er indlæst af Peter Carstens.
3:32:35
Yayımcı
Gyldendal

Diğer versiyonlar

Det gennemsnitlige menneske, Stig Matthiesen, Morten Albæk

İzlenimler

Kasper Færch Kvist
Kasper Færch Kvistbir izlenim paylaşıldı2 ay önce
💡Çok Şey Öğrendim

Men ikke så rammende som Et liv en tid et menneske. Virker allerede lidt forældet.

Nini Hassager
Nini Hassagerbir izlenim paylaşıldı4 ay önce
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer

For 2. gang i mit liv afslutter jeg en bog som jeg atter vender og går i gang med én gang til! Elsker hans værdisæt og hans ærlige og realistiske måde både at leve sit liv og udføre lederskab på. Er du selv et flittigt, seriøst og fornuftigt menneske så vil du sikkert finde denne bog interessant. Hvis du lever efter devisen “hvad kan min chef/arbejde gøre for mig” så bør du i særhed læse den, men vil sikkert blive skidesur 😄
Burde være pensum i folkeskolen på 9/10 klassetrin så der lige kommer et wake up Call til de unge mennesker. LÆS DEN👍

Camilla Engelhardt Tønnesen
Camilla Engelhardt Tønnesenbir izlenim paylaşıldı6 ay önce
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim
🚀Elden Düşmeyen

Meningsskabende👍🏼
Udfordrende 👊🏼

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Det gennemsnitlige menneske, Stig Matthiesen, Morten Albæk
Det gennemsnitlige menneske
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)