Jordan B. Peterson

12 regler for livet

Uygulamada dinle
Hvad har alle mennesker i den vestlige verden brug for at vide? Dette 10.000 kroners spørgsmål får man svar på i denne tankevækkende, kontroversielle og underholdende internationale bestseller med 12 gode leveregler for det moderne menneske.

Jordan B. Peterson vender almindeligheder om videnskab, tro og menneskets natur på hovedet og kombinerer på enestående vis fortidens hårdt tilkæmpede indsigter med nutidens fantastiske naturvidenskabelige afsløringer. På sin helt egen informative, overraskende og morsomme facon forklarer han, hvorfor vi skal lade børn i fred, når de kører skateboard, hvilken frygtelig skæbne, der vil overgå folk, som kritiserer i flæng, og hvordan man altid skal tage sig tid til at kæle for katte, man møder på gaden.

Hvad fortæller en hummers nervesystem os om vigtigheden af at ranke ryggen og få succes i livet? Hvorfor regnede oldtidens ægyptere det for en guddommelig evne at være fokuseret og opmærksom? Og hvordan kan det være, at folk tager så forkerte valg, når de er forbitrede, arrogante eller hævntørstige?

Dr. Peterson blander psykologi og antropologi med videnskab, politik og religion, når han bevæger sig rundt i tilværelsens mange kringelkroge og diskuterer disciplin, frihed, eventyrlyst og ansvarlighed, inden han formulerer alverdens visdom i 12 praktiske og dybsindige regler for livet, som kan skabe lidt orden i kaos.
15:19:00
Tercümanlar
Hans Larsen, Ulla Oxvig

İzlenimler

Arblir Hajrizi
Arblir Hajrizibir izlenim paylaşıldı17 gün önce
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim

Meget intelligent mand, hvis bog sætter perspektiv på forskellige situationer.

Jens Norup Silkjær
Jens Norup Silkjærbir izlenim paylaşıldı10 ay önce
👍Okumaya değer

Han er skarp og direkte. Virkelig værd at lytte til.

Thomas Press
Thomas Pressbir izlenim paylaşıldı10 ay önce
👍Okumaya değer

Eftertænksomheds åbnene

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

12 regler for livet, Jordan B. Peterson
12 regler for livet
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)