Ursula K. Le Guin

Malafrena bind 1

Uygulamada dinle
""Fred er et stort gode, min dreng! Det ville du vide, hvis du var et par år ældre."

"Hvis prisen for fred er frihed – "

"Åh, jah, frihed, rettigheder – lad dig ikke narre af ord, Itale. Ord flagrer bort med vinden, men fred er Guds gave, min dreng, det er sandheden." Angele var vis på at have overbevist Itale: hans tanker var så klare, kendsgerningerne så indlysende."Ursula K. le Guins historisk-utopiske roman tager os med tilbage til 1800-tallets Østrig-Ungarn, hvor den unge Itale bliver revet med af de moderne idealer om frihed, lighed og broderskab og beslutter sig for at bryde med sin hjemby, Malafrenas, patriarkalske moral, der forventer, at den ældste søn overtager den fædrene gård. I stedet tager han til storbyen for at kaste sig ud i det politiske arbejde og kæmpe for sine idealer. Men livet i storbyen er slet ikke, som Itale har drømt om, og tanken om at vende tilbage til Malafrena er både tiltalende og frastødende for den unge mand.

Den amerikanske forfatter Ursula Kroeber Le Guin (f. 1929) har skrevet et væld af romaner, noveller og børnebøger, som ofte indeholder elementer af science fiction og fantasy. Der er dog en særlig dybde i Ursula K. le Guins værker, der ofte viser mødet mellem mennesket og Det Andet eller Det Fremmede. Hendes bøger beskæftiger sig med emner som seksualitet, religion, politik, miljø og etnografi.
7:28:01

Diğer versiyonlar

Malafrena bind 1, Ursula K. Le Guin

İzlenimler

S. Efraim Kragh Lindbo
S. Efraim Kragh Lindbobir izlenim paylaşıldı4 ay önce
👍Okumaya değer
🎯Değer

Gammel indtale fra 80’erne men en god historie og Ursula Le Guin var en af de bedste kvindelige forfattere indenfor den “fantastiske” litteratur som er et andet ord for fanstasy/sci-fi.

Charlotte Blom Hansen
Charlotte Blom Hansenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👎Pek tutmadım

No go

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Malafrena bind 1, Ursula K. Le Guin
Malafrena bind 1
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)