Ondskabens portræt, Stieg Trenter
da
Ses
Stieg Trenter

Ondskabens portræt

Uygulamada dinle
Fotograf og privatdetektiv Harry Friberg møder sin gamle skolekammerat kunstmaleren Paul Groth, som netop skal åbne en udstilling i Maud Björkmans eksklusive galleri, og Harry tager nysgerrigt med ham hen for at se malerierne. Men ét værk skiller sig pludselig ud og overskygger den gode stemning ved ferniseringen: Et brillant portræt af en smuk kvinde hænger i laser i den forgyldte ramme; skåret i småstykker af en voldsmand. Hvem hader så dybt? Og hvad bliver det næste? Fribergs ferie får pludselig et helt andet forløb, end han havde håbet …

OM SERIEN
Historierne om den svenske fotograf Harry Friberg og hans gode ven Vesper Johnson, der i fællesskab opklarer både mystiske og makabre forbrydelser med gamle Stockholm som et smukt baggrundstæppe.

Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

OM FORFATTEREN
Stieg Trenter (1914-1967) var en svensk krimiforfatter, der af mange i sit hjemland anses for at være ophavsmand til den moderne svenske krimi. Stieg Trenter blev særlig kendt for krimierne om Harry Friberg og sine tidsbilleder af Stockholm og byens miljøer. Efter Stieg Trenters død skrev hans enke, Ulla Trenter, videre på historierne om Harry Friberg.
Stieg Trenter modtog Sherlock-Prisen for krimien "Narr på nocken"i 1956
7:24:08
Tercüman
Else Faber

Diğer versiyonlar

Mithos, Kristian Leth
Kristian Leth
Mithos
  • 86
  • 4
  • 1
  • 15
da
Kitaplar
Ondskabens portræt, Stieg Trenter

İzlenimler

Kirsten Hjorth Hartvigsen
Kirsten Hjorth Hartvigsenbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl

Middel

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Ondskabens portræt, Stieg Trenter
Ondskabens portræt
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)