Rasmus Hougaard,Gitte Dybkjær,Tonny Maak Larsen

The Mind of the Leader

Uygulamada dinle
I en tid, hvor medarbejdere mangler motivation og mening i arbejdet, og flere og flere bliver syge af stress og angst, er der behov for ledere, som tilbyder en anden form for ledelse, end den vi kender. I The Mind of the Leader sættes medarbejderne i centrum for organisationens strategi for derigennem at nå de bedste resultater.

Spørger man ledere, om de selv synes, de er gode til at motivere medarbejderne, svarer 77 procent positivt. Spørger man til gengæld medarbejderne, mener 88 procent, at ledelsen ikke slår til, hvad angår mål, motivation og forbundethed. Der er med andre

ord en manglende selvforståelse hos mange ledere. I The Mind of the Leader tilbydes en ny og radikal ledelsesforståelse, som vender traditionel ledelse på hovedet, og som tager udgangspunkt i mindfulness, uselviskhed og medfølelse. I eksempler fra Marriott,

McKinsey, Accenture, LinkedIn og flere andre organisationer kan læseren iagttage, hvad andre har gjort, og bogen er samtidig spækket med praktiske løsninger på enhver organisations problemer med engagement og handling.
8:43:35

Diğer versiyonlar

The Mind of the Leader, Rasmus Hougaard, Jacqueline Carter

İzlenimler

Mikkel Korfitsen Dybkjær
Mikkel Korfitsen Dybkjærbir izlenim paylaşıldı2 ay önce
👍Okumaya değer

Jacob Devantier Petersen
Jacob Devantier Petersenbir izlenim paylaşıldı8 ay önce
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

The Mind of the Leader, Rasmus Hougaard, Gitte Dybkjær, Tonny Maak Larsen
The Mind of the Leader
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)