Douglas Adams

Dirk Gentlys holistiske detektivbureau

Uygulamada dinle
"Højt oppe på et klippeforbjerg sad en elektrisk munk på en hest, der kedede sig. Munken stirrede ud under sin groft vævede kutte og ned i en anden dal, som den havde lidt problemer med...Uheldigvis havde denne elektriske munk fået en fejl, så den var begyndt at tro på alt muligt, mere eller mindre vilkårligt. Den var sågar begyndt at tro på ting, som de selv i Salt Lake City ville have svært ved at tro på."Der sker mærkelige ting på Jorden, efter et rumskib er forlist der, og dets eneste overlevende har begivet sig ud på vandring. Den besætter det eneste menneske efter det andet, og hver gang fører det enorm forvirring og overraskelse med sig. Mon Dirk Gently kan opklare nogle af de mærkelige sager?Douglas Adams blander igen humor ind i science fiction på sin egen unikke måde.

Den engelske forfatter Douglas Adams (1952-2001) skabte med sin trilogi i fem bind om Arthur Dent en eventyrlig genre inden for science fiction, der med sin humor gav verden en ny ramme for, hvad der er logisk muligt.
10:10:48

Diğer versiyonlar

Dirk Gentlys holistiske detektivbureau, Douglas Adams

İzlenimler

Mette Cathrine Mortensen
Mette Cathrine Mortensenbir izlenim paylaşıldı8 ay önce
👍Okumaya değer
😄LOLZ

Klavs Kehlet Hansen
Klavs Kehlet Hansenbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
😄LOLZ

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Dirk Gentlys holistiske detektivbureau, Douglas Adams
Dirk Gentlys holistiske detektivbureau
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)