da
Ses
Lotte og Søren Hammer

Ensomme hjerters klub

Uygulamada dinle
En midaldrende mand findes død i sin entre. Dødsårsagen er et hændeligt uheld, fastslås det snart; men en yngre betjent er ikke overbevist og insisterer på at få sagen genåbnet. Den afdøde, Jørgen Kramer Nielsen, har levet en anonym og isoleret tilværelse – hans underbo, en katolsk præst, lader til at have været hans eneste nære menneskelige kontakt.

En tidlig morgen dukker en dreng op på en københavnsk skole og begynder at skyde vildt om sig med et automatvåben. Drengen, en overvægtig og ensom fyr, vil hævne sig på en årsvikar og er forelsket i en pige fra klassen, som ikke vil vide af ham. På Jørgen Kramer Nielsens mobiltelefon er der et foto af en ung pige. Og på hans loft finder man et galleri med atten fotografier med præcis samme motiv: Men hvem er pigen?

Konrad Simonsen, der netop er vendt tilbage til Politigården efter et alvorligt hjertetilfælde, overtager sagen om den døde mand. Der viser sig snart at være spor, der peger tilbage til de frigjorte dage i tresserne.

Ensomme hjerters klub er tredje bind i krimiserien om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam fra drabsafdelingen i København.

Lydbogen er indlæst af Karsten Pharao.
12:34:56
Yayımcı
Gyldendal

İzlenimler

    Kitabı ne kadar sevdiniz?

    Giriş yap veya Kaydol
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)