Lars Daneskov

Smørhår og duksedrenge

Uygulamada dinle
Det hele starter ellers så godt. Det er snart jul, Anton og hans bedste ven Molly har bygget Jesus i sne på kælkebakken, og Anton skal være Jomfru Josef på skolen. Men så begynder alting at gå galt. Jesus smelter ved en fejl, Mors eneste julepynt er en gammel buk, og samtidig starter Gilbert Ernst i klassen. Gilbert Ernst er cirka den værste dreng, Anton kender. Han er landets klogeste dreng, han har været i fjernsynet, og hans mor har en mystisk autocamper med en meget stor antenne.

Pludselig har Molly ikke længere tid til Anton, og synes, han er barnlig. Derfor må han hurtigt lægge en plan. Her får han brug for en stor pakke smør, en æseldragt, og især får han brug for en tyk dame med en virkelig stor sneplov …

Lars Daneskov (f. 1963) er journalist, tv- og radiovært og forfatter til en række populære og prisvindende børnebøger. Han har udgivet to bøger i Osteserien: Tro, håb og gorgonzola (2013), som vandt BMF’s pris som årets børnebog i 2013 ogTøselus og vinkeflæsk (2014). Derudover har han bl.a. skrevet Far på Færde (2006), Godmorgenhistorier (2008) og Mor har en baby inde i maven (2012).
2:35:06

Diğer versiyonlar

Smørhår og duksedrenge, Lars Daneskov

İzlenimler

Morten Jon Kjeldsen
Morten Jon Kjeldsenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer
🔮Gizli Derinlikler
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer
😄LOLZ
🐼Süslü

Rigtig god børne bog serie. Skønne på 7 er vilde med dem alle

Aske Gerhardt Neergaard Lundstrøm
Aske Gerhardt Neergaard Lundstrømbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
💡Çok Şey Öğrendim

Super

Rikke
Rikkebir izlenim paylaşıldı3 ay önce
👍Okumaya değer

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Smørhår og duksedrenge, Lars Daneskov
Smørhår og duksedrenge
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)