Sebastian Klein

Læs med Sebastian Klein: Næbdyret

Uygulamada dinle
Læs med Sebastian om næbdyret! Bogen er fyldt med flotte fotos og illustrationer, seje facts og gode historier. Læs om levesteder, føde og størrelse, men også om en australsk fisker, der fik et næbdyr i nettet.

Sebastian Klein (f. 1972) er tv-vært på DR Ramasjang og udvikler af dyreprogrammer til børn: Naturpatruljen, Afrikas Øje og Kære Sebastian. Og så er han forfatter til bl.a. Verdens 100 vildeste dyr og en række andre bøger, der fanger nysgerrige og fakta-interesserede børn.

"Læs med Sebastian Klein"-serien er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til en dyreglad læser i 2.-3. klasse. Når barnet læser en fagtekst, læser det ikke blot en god historie – det tilegner sig ny viden inden for et emne. Tidlig faglig læsning er med til at styrke barnets forståelse og interesse for fagtekster, hvilket er en stor hjælp i forhold til de forskellige fag i folkeskolen, barnet møder, samt barnets videre uddannelse.
0:08:06

İzlenimler

Jasmin Imocanin
Jasmin Imocaninbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👍Okumaya değer

Ja😄😎🖕🖕🖕🖕👍🏻✊🏼👏🏻🙌🏻👋🏻✌🏻️✋✋✋👌👌😎😈👿👹👺💀😸🙀😽😼😻😾😿😹👻🤖

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Læs med Sebastian Klein: Næbdyret, Sebastian Klein
Læs med Sebastian Klein: Næbdyret
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)