da
Ses
Naiha Khiljee

Læg en besked

Uygulamada dinle
"Læg en besked" er en samling spoken word-inspirerede digte, der lægger op til en ny form for åndelig aktivisme med budskabet om at gøre plads til ro, inderlighed og nærhed.
Hvordan taler vi egentlig med hinanden i de sociale mediers æra? Hvordan påvirker det os altid at se os selv udefra, altid at have et åbent kommentarfelt, mails alle døgnets timer? Det er de spørgsmål, Naiha Khiljee tager afsæt i, når hun med en smittende humor og en brændende indignation skriver om mentalt helbred, online-kultur og ulighed. Glimtvis trækker hun på egne erfaringer fra blandt andet den danske medieverden og fra sit arbejde som psykolog.
Som modvægt til skærmens altopslugende kraft reflekterer Naiha Khiljee over åndelighed, natur og de dyder, hun blev præsenteret for som barn, og som ikke altid harmonerer med den måde vi omgås hinanden, for eksempel gæstfrihed.

Naiha Khiljee (f. 1994) er aktivist, spoken word-kunstner og psykolog. Hun har optrådt med sine digte i Danmark, Canada og USA, været klummeskribent for Politikens Breaking Poesi og oversat Amanda Gormans "Bjerget vi bestiger". I 2020 udkom debuten "Kære søster". "Læg en besked" er hendes anden digtsamling.
0:24:56
Telif hakkı sahibi
Lindhardt og Ringhof
Yayınlanma yılı
2022
Bunu zaten okudunuz mu? Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
👍👎
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)