da
Ses
Thomas Banke Brenneche

Victoria (3) - Victoria og heksen

Uygulamada dinle
Victoria bor i et kedeligt hus med sine to kedelige og meget voksne forældre. Hun har ikke nogen bror eller søster, men om natten når huset er stille, får Victoria besøg. Denne aften er det en gammel dame med en kost, som pludselig vælter ind på hendes værelse. Victoria tror dog ikke på, at den gamle dame rent faktisk kan flyve som en rigtig heks, og damen bliver snart utrolig gnaven...

Lydbogsserien, 10 møguhyggelige historier om en pige, der hedder Victoria, er kendetegnet ved et fantasifuldt lydunivers, der akkompagnerer fortællingen og tilføjer en særlig stemning og humor. Tag på opdagelse med den seje pige Victoria, som ikke lader sig skræmme af nattens værste monstre...

Thomas B. Brenneche (f. 1979) er musiker, sangskriver og lyddesigner. Han er uddannet ved det kongelige danske musikkonservatorium. Han har leveret prisvindende lyd og musik til reklamefilm, TV og adskillige udgivelser - bl.a. hans eget musikalske projekt Ingenmandsland.
Lydbogsserien "Victoria" er forfatterens tredje lydbogsserie. Han står også bag serien om den menneskelige bjørneunge "Bjørnen Bellis" og serien "Hotel Rosa".
0:10:06
Yayımcı
Saga Egmont

İzlenimler

Kitabı ne kadar sevdiniz?

Giriş yap veya Kaydol

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)