Brad Geagley

Den falske konges dag

Uygulamada dinle
I det gamle Babylon afholdt man hvert år en festival ved navn Den falske konges dag. For en dag blev alt vendt på hovedet: Slaverne fik lov at herske over deres herrer, og den dummeste mand i byen blev valgt til at være konge for en dag. Det er dette virvar, den ægyptiske efterforsker Semerket bliver kastet ind i, da han i sin farao, Ramses IV‘s, tjeneste bliver sendt til Babylon for at forhindre en forestående diplomatisk krise. Men Semerket har også sin egen dagsorden: Hans elskede ekskone Naia er blevet forvist til Babylon som en simpel tjenerinde for sin ufrivillige rolle i sammensværgelsen mod Ramses III, og hvis ikke Semerket kan forhindre urolighederne i Babylon, så vil han i det mindste sørge for, at Naia kommer i sikkerhed.

Brad Geagleys historiske krimier om efterforskeren Semerket foregår i det gamle Ægypten og kan læses uafhængigt af hinanden.

Brad Geagley er en amerikansk filmproducer, manuskriptforfatter og forfatter, der har kombineret sin store interesse for det gamle Ægypten med sit talent og erfaring som forfatter. Brad Geagley har skrevet to historiske krimier, "Hyænernes år" og "Den falske konges dag", som begge har fået stor international succes.
9:38:10

Diğer versiyonlar

Den falske konges dag, Brad Geagley

İzlenimler

Susanne
Susannebir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👍Okumaya değer

Behagelig oplæsning af Andreas P Nielsen

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Den falske konges dag, Brad Geagley
Den falske konges dag
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)