Johan og Aagot - Da Maren Uthaug blev slægtsforsker ved et tilfælde, Søren Anker Madsen, Maren Uthaug
da
Ses
Søren Anker Madsen,Maren Uthaug

Johan og Aagot - Da Maren Uthaug blev slægtsforsker ved et tilfælde

Uygulamada dinle
Egentlig synes Maren Uthaug, at slægtsforskning er ret kedeligt. Mest noget, man giver sig i kast med når man er pensionist, og ikke ved, hvad man ellers skal lave. Men da hun skulle rydde op sin mors dødsbo, faldt hun over en kasse med mange hundrede, sirligt arrangerede håndskrevne breve. Og da hun først begyndte at læse, kunne hun ikke holde op. For i disse breve udfoldede sig en dramatisk kærlighedshistorie fra starten af det 20. århundrede mellem de fjerne slægtninge Johan og Aagot.

I dette interview kan du høre Maren Uthaug fortælle om Johan og Aagot og deres historie, der endte med at gøre hende til slægtsforsker på Instagram ved et tilfælde.

Cover: Photo by Andrew Buchanan on Unsplash

Maren Uthaug debutererede i 2013 med den anmelderroste roman "Og sådan blev det", der siden er blevet oversat til flere sprog. Senere udkom "Hvor der er fugle", som modtog DR Romanprisen. I 2019 kom romanen 'En lykkelig slutning', der vandt Læsernes Bogpris.
0:29:13

İzlenimler

Kitabı ne kadar sevdiniz?

Giriş yap veya Kaydol

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Johan og Aagot - Da Maren Uthaug blev slægtsforsker ved et tilfælde, Søren Anker Madsen, Maren Uthaug
Johan og Aagot - Da Maren Uthaug blev slægtsforsker ved et tilfælde
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)