Borac za ženska prava - Seksi erotika, Sarah Skov
hr
Ses
Sarah Skov

Borac za ženska prava - Seksi erotika

Uygulamada dinle

"Šezdesetih godina dvadesetog stoljeća snovi su dobili krila i bili smo uvjereni da je sve moguće – čak i jebati profesora na njegovu stolu dok ostali studenti i predavači ništa ne sluteći prolaze hodnikom pred vratima."

Prošlo je mnogo godina, ali pariška se slobodna novinarka svaki put kad završi neki članak sjeti svojega sveučilišnog profesora. Razmišlja o nezaboravnim satima provedenima u njegovu uredu, kako bi je polegao na radni stol i polako ulazio u nju, a ona je bila uzbuđenija više nego ikad prije ili poslije njega.

Ova je kratka priča objavljena u suradnji sa švedskom filmskom producenticom Erikom Lust. Cilj joj je pričama o strasti, intimnosti, požudi i ljubavi prikazati ljudsku prirodu i različitost, preplitanjem uvjerljivih zapleta i erotike.

Sarah Skov je pseudonim za mladu autoricu. Napisala je i erotske kratke priče Opsjednute Owenom Grayjem, Car Sex, Eat with Me i uspomene na tebe.
0:31:10
Yayımcı
LUST
Tercüman
– Sia

İzlenimler

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kitabı ne kadar sevdiniz?

Giriş yap veya Kaydol

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Borac za ženska prava - Seksi erotika, Sarah Skov
Borac za ženska prava - Seksi erotika
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)