da
Ses
B.J. Hermansson

Lægen og jeg - Erotisk novelle

Uygulamada dinle
"Kunne du komme ind på mit kontor?"

Jeg rejser mig. Jeg føler anspændtheden med det samme. Den kravler ind over mig, hvirvler rundt og rammer mig. Jeg føler mig blød og anspændt på samme tid. Det er første gang, at han taler direkte til mig med mere end et par ord.

Lise arbejder som lægesekretær på en klinik. Hun er både tiltrukket og fascineret af den uimodståelige og selvsikre læge. Om dagen lytter Lise til hans stemme og transskriberer hans diktater. Samtidig med at hun fantaserer om alt det, hun gerne vil have ham til at gøre ved hende.

Lægen bliver som et narkotikum for Lise. Han kalder hende ind på sit kontor, efter at hun har lavet adskillige fejl i de medicinske optegnelser. Endelig ser hun sin chance og beslutter sig for at forføre ham – denne gang i virkeligheden.

"Lægen og jeg" er en erotisk novelle om lyst og begær.

B.J. Hermansson er en af Sveriges mest produktive og populære forfattere indenfor erotisk litteratur og er oversat til flere sprog. Fortællingerne inspirerer ofte læseren til at sætte spørgsmålstegn ved vores etablerede forestillinger, især når det gælder normer og seksualitet.
0:32:14
Yayımcı
LUST
Tercüman
LUST
Yayınlanma yılı
2020
Bunu zaten okudunuz mu? Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
👍👎
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)