da
Ses
Julie Pio Kragelund

Friluftsrollinger

Uygulamada dinle
Der er et væld af gode grunde til at komme ud i naturen med sine børn. Friluftsliv giver dine børn viden om naturen og lærer dem at passe på den. De får rygsækken pakket med øget selvværd, kropsbevidsthed, motorisk udvikling og styrket immunforsvar. Og så giver naturen jeres familie mulighed for at træde ud af den daglige trummerum og være til stede sammen i nuet.
Det kræver en ekstra indsats at komme ud i naturen med små børn. Alting tager længere tid og er lidt mere besværligt. Men I kan sagtens dyrke friluftsliv og få skønne naturoplevelser alligevel. Det handler om at tilpasse forventninger og tempo til realistiske mål og aktiviteter, som passer til dine børn.
"Friluftsrollinger" er en guide til småbørnsforældre, der gerne vil dyrke friluftsliv. Bogen giver dig konkrete råd og vejledninger til børneegnede aktiviteter i Danmark og Skandinavien såsom vandring, orienteringsløb, cykling, overnatning i det fri, bål, fiskeri og kanopadling.
Du får råd om motivation af børn, førstehjælp, fællesskab og soloture, børn i forskellige aldre, lege og underholdning i det fri, madlavning, udstyr og turplanlægning. Alt, du behøver for at komme ud over dørtrinnet med dine egne friluftsrollinger.

Julie Pio Kragelund har dyrket friluftsliv fra barnsben og er en aktiv friluftsmor sammen med sin mand, familiens tre drenge fra 2012, 2015 og 2017 og deres labradorhund. Julie er uddannet dyrlæge og fagjournalist, og er ansat i Forsvaret. Hun driver hjemmesiden friluftsrollinger.dk.
3:50:48

İzlenimler

    Kitabı ne kadar sevdiniz?

    Giriş yap veya Kaydol
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)