da
Ses
Julie Bruhn Højsgaard,Laura Vilsgaard

Jeg er mor - Pjecer og standarder

Uygulamada dinle
Julie, Laura har besøg af forfatter Julie Ugleholt, der havde svært ved at ignorere alle de gode råd og alle standarderne for vækst og kost, som Sundhedsstyrelsen kom med. Problemet var bare at det gav hende stress og gjorde hende mere usikker end sikker. De mødes hjemme hos Laura til en snak om idealer. Både dem der kommer fra sig selv og dem der kommer fra andre. De kommer bla. til at tale om pjecer og om hvad pjecerne og standarderne gør ved dem som mødre. På den ene side er det jo en hjælp og på den anden side kan det gøre en meget usikker. Og hvordan lever Laura bl.a. med at have en søn, der stikker lidt ud fra standarden?

I `Jeg er mor‘ taler vi om alt det man ikke siger højt i mødregruppen eller til familiefesten. Alt fra konkrete ammeteknikker, til nyligt opståede bekymringer og følsomhed, eller når baby-lykken syntes at udeblive. I en blanding af personlige fortællinger, diskussioner, meditative øvelser og faglige indspark folder vi emnerne ud. ‘Jeg er mor‘ udspringer af en tro på, at vi ikke har brug for flere eksperter, men at vi har brug for sammen at skabe et rum, hvor vi støtter hinanden ind i en bedre fremtid. En fremtid med milde øjne, hvor der er mere råderum for og respekt til nybagte mødre.

Hver podcast er et sneakpeek ind i appen `Jeg er mor‘, som du kan downloade fra AppStore. En app, der støtter mødre til at finde fodfæste i rollen som mor.

Duoen bag `Jeg er mor‘ består af forfatter og pædagog Julie Bruhn Højsgaard og af Cand.comm. Laura Vilsgaard.
0:51:24

İzlenimler

    Kitabı ne kadar sevdiniz?

    Giriş yap veya Kaydol
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)