H.G. Wells

Klodernes kamp

Uygulamada dinle
En nat ser man noget flyve på tværs af himlen over London. Måske et stjerneskud eller en meteor, som en astronomikyndig foreslår. Derfor sætter han med det samme ud for at undersøge genstanden, som viser sig at være noget helt andet. Noget, som ingen havde regnet med. En metalcylinder, hvorfra levende væsener strømmer ud og påbegynder deres mission: En invasion, der spreder død og ødelæggelse overalt.

I samarbejde med eReolen præsenterer Saga Egmont "Stærke stemmer" - en lydbogsserie af klassiske titler indlæst af de bedste stemmer. Her er det "Klodernes Kamp" af H.G. Wells indlæst af musikeren og biologen Johan Olsen.
6:10:23
Tercüman
Jannick Storm

Diğer versiyonlar

Klodernes kamp, H.G. Wells

İzlenimler

Tobias Smith
Tobias Smithbir izlenim paylaşıldı7 ay önce

Fuldstændig fantastisk oplæsning - Johan Olsen skal endelig sættes til at læse flere bøger op😇

Mark Petersen
Mark Petersenbir izlenim paylaşıldı2 ay önce
👍Okumaya değer
🔮Gizli Derinlikler
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer

H.G Weels viste sig forud for sin tid da han i 1898 udgav denne bog om marsianerne der angreb jorden.
Den er fantastisk udført når man tænker på hverken computer, satellitter eller robotter var opfundet.
Så han har virkelig formået at være kreativ under skabelsen af denne bog. Da han både har fantaserer om at det skulle være muligt at lette fra en planets atmosfære og overleve nedgangen til en anden. Han fantasi om varmestrålen som vi jo nok vil kalde en laserstråle er også et fantastisk på fund.
Samtidigt virker det som om han har gjort et godt forsøg på at fange hvordan folk ville reagere som civile hvis vi blev invaderet af aliens og formåede at spå hvordan vi ville kæmpe tilbage. Selvom som bogen tydeligvis viser ville være nær umuligt da de kan rejse fra planet til planet og vi har kun formået at flyve i den tid. Og folk bruger stadig hestevogn som det foretrukne køretøj.
Derfor er det også fantastisk at læse en bog skrevet for 122 år siden da man dengang talte lidt anderledes ind nutildags, så man kan virkelig fornemme det er en gammel bog men med en fantasifuld og kreativ sci-fi forfatter nærmest forud for sin tid.
Værd at læse en sand klassiker inden for sci-fi.

Anders Jensen
Anders Jensenbir izlenim paylaşıldı8 ay önce
🙈Üzerimde Kayboldu

Har lidt svært ved oplæser, virker Lidt fraværende op en eller anden måde.

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Klodernes kamp, H.G. Wells
Klodernes kamp
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)