da
Ses
Georg Metz

Et frisk pust - eller Rottefængeren i rosenbedet

Uygulamada dinle
Aktuel, satirisk roman af Georg Metz. Der var en tid, da vi krøb langs væggene, da de aah så fine og alle dem med de rigtige meninger spyttede på os, da de åh så fine digtere der skriver deres digte med rusten pen dyppet i råddent blomstervand, hånede og nedgjorde os ved enhver lejlighed, men det kan nok være at piben nu har fået en anden lyd. Nu kan vi endelig rejse hovedet uden at blive peget fingre ad, nu kan vi sige hvad vi vil om de grusomme muhamedanere, der myrder og voldtager alle vore unge piger og skal skydes offentligt i parken, og nu kan vi lave boksestævner i Kunstmuseet, så det ikke mere er eliten der sidder på flæsket og ved hvad der er kunst, mens vi andre må stå med hatten i hånden, og sabelslugningen har også fået lov at være her og er kommet for at blive!Hjemstavnspartiet og præsterne har herredømmet i Danmark, Grænserne er smækket i for indvandrere og svenskere. Pastor Guul tugter befolkningen med eksamineret lutheransk syndsbevidsthed og foragt for venlige følelser. Og kvindeboksning og sabelslugning er rykket ind i kunstens fine haller. Men i disse ellers fede tider for Partiet, hvor den skamløse og kulturradikale elite er som sunket i jorden, lurer en fare. En forbløffende alliance, der ingen midler skyr for at eliminere de rigtige meningers fjender, forbereder en grusom hævn. Det begynder med et attentat...ET FRISK PUST er Georg Metz for fuld udblæsning!

"Jeg tror, det vil være op til den enkelte læsers politiske observans og/eller humor, om man morer sig, bliver fornærmet eller trækker på skulderen af denne bog. Man er i hvert fald ikke i tvivl om, hvor Metz står. Han lægger ikke fingrene imellem. Ganske gakket og ganske provokerende i skøn forening." - Susan von Magius, LitteratursidenGeorg Metz (født 22. december 1945) er en prisbelønnet, dansk journalist, redaktør, kommentator, forfatter og foredragsholder.

Georg Metz har en lang journalistisk karriere bag sig, hvor han blandt andet har været vært på TV-Avisen på DR og chefredaktør på Dagbladet Information.
6:35:28

İzlenimler

    Kitabı ne kadar sevdiniz?

    Giriş yap veya Kaydol
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)