Det fortryllede træ 3 - Sidste nyt fra Eventyrskoven, Enid Blyton
da
Ses
Enid Blyton

Det fortryllede træ 3 - Sidste nyt fra Eventyrskoven

Uygulamada dinle
"Jeg tror overhovedet ikke på den slags pjat!"

- siger den forkælede og næsvise Nelly, da Joe, Bessie og Fanny fortæller hende om Eventyrskoven og Det fortryllede træ. Men hun skifter mening og bliver efterhånden venner med både Måneansigt, Hr. hvad-er-det-nu-han-hedder, Silke og kasserollemand. Da Nelly en dag pludselig forsvinder, må vennerne opsøge Jens og klatre op ad hans fantastiske bønnestage - helt op til Kæmpe-land. De besøger også Rim-og-remse-land, hvor de kommer i 'kløerne' på en usædvanlig edderkop. I Hemmeligheds-land kommer Nelly igen i knibe og mister stemmen, hvorefter de alle sammen må på jagt efter den. Men er det virkelig sandt, at Det fortryllede træ er ved at visne? Og hvad i alverden foregår der nede i de gamle diamantminer under træets rødder? Få svarene i "Sidste nyt fra eventyrskoven".

Første bind ud af tre af Enid Blytons børnebogsklassiker udkom første gang på engelsk i 1939 og er siden blevet genoptrykt mange gange. Disse udgaver er de første på dansk oversat af Lene Ewald Hesel. Serien består af i alt tre bind: Eventyrskoven, Børnene på nye eventyr, Sidste nyt fra eventyrskoven.
3:56:35
Yayımcı
Saga Egmont

İzlenimler

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kitabı ne kadar sevdiniz?

Giriş yap veya Kaydol

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Det fortryllede træ 3 - Sidste nyt fra Eventyrskoven, Enid Blyton
Det fortryllede træ 3 - Sidste nyt fra Eventyrskoven
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)