Imran Rashid

Sluk

Uygulamada dinle
Mere end nogensinde før er der brug for viden om, hvad de massive digitale mængder information betyder for vores hjerne og krop. Og ikke mindst hvordan vi beskytter vores helbred i en digital brydningstid.
Den danske læge Imran Rashid har undersøgt, hvad det betyder for den fysiske og mentale sundhed at leve livet online og filtrere massive mængder data gennem hjernen. I bogen giver Imran Rashid sit bud på, hvordan du genvinder kontrollen over dit digitale liv og bruger tid på det, der er vigtigt for din sundhed og livskvalitet.
8 millioner mails åbnet. 2 mio. SMS’er afsendt. 309.375 Facebook likes. 96.756 Snaps. 52.836 tweets. 10.185 Instagram posts.
Det er, hvad der skete i verden i løbet af de 10 sekunder, det tog dig at læse disse linjer. Den datamængde, der på daglig basis bliver skabt i det moderne samfund, er så stort, at det reelt set betyder, at 90 procent af al den information, der nogensinde er skabt i hele menneskehedens historie - startende helt tilbage fra hulemalerierne - er produceret indenfor de seneste to år.
6:23:43

Diğer versiyonlar

Sluk, Imran Rashid
Imran Rashid
Sluk
  • 2.6K
  • 727
  • 8
  • 473
da
Kitaplar

İzlenimler

Dennis Nielsen
Dennis Nielsenbir izlenim paylaşıldıgeçen ay
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer

Et temmelig pessimistisk billede af vores evner til at håndtere de negative bivirkninger af den digitale udvikling – både som samfund og ift. vores individuelle mentale og fysiske sundhed. Men forfatteren er flink til at skelne mellem forskningsresultater og egne holdninger.

Frederik Lind
Frederik Lindbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim

En virkeligt tankevækkende bog der også giver gode råd til hvordan man skaber balance i en digital hverdag.

Stine Bengtsson-Thomsen
Stine Bengtsson-Thomsenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👎Pek tutmadım
🙈Üzerimde Kayboldu

Fokuserer desværre mest på generelle sundhedsråd med sporadiske links til digitalisering. Interessant for sundhedsfolk vil jeg tro, da han går dybdegående ind i en ny holistisk sundhedsfilosofi.

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Sluk, Imran Rashid
Sluk
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)