Tor Nørretranders

Mærk Verden

Uygulamada dinle
Mærk Verden beretter om en række overraskende videnskabelige opdagelser, der anfægter vante forestillinger om bevidsthed, information og civilisation. I en stort anlagt fortælling bringes videnskaben i kontakt med erfaringer fra hverdagens verden. Forfatteren og videnskabsjournalisten Tor Nørretranders præsenterer en udfordrende sammentænkning af skelsættende nybrud i naturvidenskabens billede af verden og et tankevækkende bud på hvad det vil sige at være menneske.

Som et supplement til lydbogen kan bogens mange billeder og illustrationer findes på www.gyldendal.dk/artikler/maerkverden.
16:19:59
Yayımcı
Gyldendal

Diğer versiyonlar

Mærk Verden, Tor Nørretranders

İzlenimler

Dennis Nielsen
Dennis Nielsenbir izlenim paylaşıldı5 ay önce
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer

En fascinerende beskrivelse af menneskets bevidsthed gennem en lang række forskningsområder inden for videnskaben. På overfladen er udgangspunktet i høj grad naturvidenskabeligt, men mod slutningen nærmer den sig elementer af 80’ernes new age-filosofi udsat for kaosteori, termodynamik og informationsteori.

Lars Hedelbo
Lars Hedelbobir izlenim paylaşıldı5 ay önce
👎Pek tutmadım
🙈Üzerimde Kayboldu

Benedicte Møller
Benedicte Møllerbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Mærk Verden, Tor Nørretranders
Mærk Verden
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)