Jon Courtenay Grimwood

Assassinernes hemmelighed

Uygulamada dinle
Hertug Marco er den officielle leder, men han er sinke, og hans onkel og tante er de egentlige herskere. De kommanderer til søs, beskatter kolonierne, men frygter assassinerne. Verden ændrer sig den nat, hvor Marcos kusine kidnappes af mamluk-pirater. Som dagen gryr, forbereder Atilo, leder af hertugens assassinere, sig på at ekspedere manden, der lukkede piraterne ind. Selvom det bare er et enkelt drab blandt utallige andre, ændrer dette job hans liv for evigt.

'Assassinernes hemmelighed' er fortællingen om ambition, hævn og tilblivelsen af en assassin, en lejemorder, som gemmer på en ganske særlig hemmelighed og en ganske særlig sult. Handlingen udspiller sig i det 15. århundrede i Shakespeares Venedig, hvor fattigdom og sygdom eksisterer side om side med adelens rigdom og intriger, og hvor overnaturlige væsner lurer i skyggerne.

Jon Courtenay Grimwood læste ved Kingston College og har arbejdet som skribent for flere aviser og tidsskrifter inklusive The Guardian. Han var no- mineret til Arthur C. Clarke Award to gange, og til BSFA Award for bedste roman hele syv gange. "Assasinernes hemmelighed" er hans første udgivelse på dansk.

OM BOGEN
"Velkommen til 1400-tallets Venedig,  et på mange måder klamt sted hvor magthavernes snigmordere, tyske varulve og undslupne vampyrer lurer i tågen, klar til at aflive dig på særdeles brutal facon.
Som man kan læse af overstående er Assasinernes Hemmelighed ikke en almindelig historisk roman, men en fusion af historisk roman blandet med et skvæt gotisk gyser, samt fantasygenrens mere selvfølgelige indgang til det fantastiske ... en underholdende og stemningsfuld roman..." - Litteratursiden
13:25:02

Diğer versiyonlar

Assassinernes hemmelighed, Jon Courtenay Grimwood

İzlenimler

Tom Schnack Bruun
Tom Schnack Bruunbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer

Meget underlig. Men ok at lytte til

Michael Vestergaard
Michael Vestergaardbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👍Okumaya değer

Uffe Anders Hansen
Uffe Anders Hansenbir izlenim paylaşıldı2 ay önce
💩Kati

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Assassinernes hemmelighed, Jon Courtenay Grimwood
Assassinernes hemmelighed
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)