Lasse Holm

Lodbrogsønnernes hævn

Uygulamada dinle
Foråret 866. En nordengelsk landsby bliver overfaldet af vikinger. På byens galgeplads står den dansk-saxiske dreng Wulf med løkken om halsen. Mens landsbyen brænder bag dem, tager angriberne ham med til deres ringborg og kalder ham Rolf.

Langsomt går det op for Rolf, at overfaldet på landsbyen ikke var tilfældigt: Den berømte viking Ragnar Lodbrogs fem sønner – Bjørn Jernside, Ivar Benløs, Sigurd Slangeøje, Ubbe Frillesøn og Halfdan Hvidsærk – er kommet til England for at hævne deres far, som er død af slangebid i den northumbriske kong Ællas varetægt.

Da brødrenes hævntogt udvikler sig til en storstilet invasion, og Rolfs egne hemmeligheder gradvist bliver afsløret, starter et kapløb med tiden. Kan han nå at bevise kongens uskyld og forhindre den massakre, der truer i horisonten?

Lodbrogsønnernes hævn bygger på virkelige begivenheder og er første del af en trilogi om den tidlige vikingetid.
11:56:22

Diğer versiyonlar

Lodbrogsønnernes hævn, Lasse Holm

İzlenimler

Thomas
Thomasbir izlenim paylaşıldı6 ay önce
🚀Elden Düşmeyen

Jeg skulle lige vænne mig til oplæserens stemme, men derefter en meget spændende bog, der varmt kan anbefales alle med interesse for vikingetiden.

Jakob Jensen
Jakob Jensenbir izlenim paylaşıldı4 ay önce
👎Pek tutmadım

Umiddelbart ripoff af Bernard Cornwell. Hovedpersonen er kedelig og karakterløs og handlingen skrider kun langsomt frem.

Trine Darling Hansen
Trine Darling Hansenbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👎Pek tutmadım

Opgiver allerede (har kun hørt 10 min) med jeg kan simpelthen ikke klarer oplæseren. Utydelig stemmeføring, alt for anstrengende.

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Lodbrogsønnernes hævn, Lasse Holm
Lodbrogsønnernes hævn
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)