Anne-Marie Vedsø Olesen

Lucie

Uygulamada dinle
Hun er tusind år gammel. Hun er nordisk kannibal. Hun er umættelig.


Lucie kan ikke dø. Om sig selv ved hun kun, at hun for tusind år siden steg fuldvoksen op af Trondhjemsfjorden, at der i hendes årer flyder vand i stedet for blod, og at hun med jævne mellemrum overmandes af en hunger efter levende menneskekød.


Under en heavy metal-festival i København møder hun den tidligere børsmægler Casper og tager ham med til en københavnsk opiumshule. Her får hun i en fælles rus endelig adgang til en flig af sin egen fortid og mærker de åndelignende væsner, der vil forhindre hende i at lære sin egen historie at kende. Især da Casper og hans nærmeste ven, religionshistorikeren Martin, inviterer hende på pilgrimsvandring til Trondhjem, bliver ånderne urolige.


Under vandringen op gennem Norge begynder eventyrlige ting at ske. Nordiske guder dukker op, talende fugle advarer om ragnarok, og de mystiske ånder afslører deres sande natur. Samtidig kan Lucie ikke modstå sin sult efter menneskekød og efterlader sig et spor af dødsfald i de smukke norske landskaber. Da de endelig ankommer til Trondhjem, er det med politiet i hælene.


Lucie er en spændingsfyldt roman om nordiske myter og kristendom, om identitet, tro og rationalitet fra en forfatter, der er blevet sammenlignet med både Stephen King, Anne Rice og Umberto Eco.
9:12:45

Diğer versiyonlar

Lucie, Anne-Marie Vedsø Olesen

İzlenimler

Dorthe Friis
Dorthe Friisbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer
🔮Gizli Derinlikler

June Sommer Elniff
June Sommer Elniffbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Lucie, Anne-Marie Vedsø Olesen
Lucie
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)