Diverse forfattere

Bankrøveri og drab i Ålsgårde - Politiets verden 6

Uygulamada dinle
Nordea Bank i Ålsgårde Centret i Nordsjælland er igennem 2002 plaget af en række røverier, men den 21. juni modtager alarmcentralen en melding om et røveri, der viser sig at være af langt alvorligere karakter end de foregående: "Der er røveri mod banken igen – nu bliver der også skudt – en mand er blevet skudt!" Det viser sig, at en tilfældigt forbipasserende familiefar er blevet dræbt under røveriet, og politiet sætter alt ind på at opspore de ukendte bankrøvere. Efterforskningslederen må dog snart erkende, at politiet er på bar bund, men pludselig kommer der uventet skred i sagen: En anonym henvendelse til politiet henleder nemlig mistanken på to fuldgyldige og koldblodige medlemmer af rockerbanden Bandidos, og i et kapløb mod tiden intensiverer politiet nu efterforskningen for at finde tilstrækkelige beviser i sagen.   Politiets Verden giver et enestående indblik i politiets efterforskningsmetoder. Rigtige politifolk fortæller indgående og grundigt om sager, vi alle kender fra aviser og tv.
0:43:02

İzlenimler

jørgen
jørgenbir izlenim paylaşıldı2 ay önce
👍Okumaya değer
💡Çok Şey Öğrendim

Ok gennemgang af selve opklaringen, men den er lidt kort. Der findes andre bøger som beskriver selve sagen mere nuanceret.
Men men får det vigtigste Fakta med.

Bo Kristensen
Bo Kristensenbir izlenim paylaşıldı3 ay önce
👎Pek tutmadım
💤Sıkıııcıııı!

Bjarne Petersson
Bjarne Peterssonbir izlenim paylaşıldı4 ay önce
👍Okumaya değer

Uygulamayı açın ve dinleyin

Bookmate artık sesli kitaplar sunuyor! Dinlemeniz için kitaplarımız var ama şimdilik bunu uygulamalarımız üzerinden yalnızca telefon veya tabletle yapabilirsiniz.

Bankrøveri og drab i Ålsgårde - Politiets verden 6, Diverse forfattere
Bankrøveri og drab i Ålsgårde - Politiets verden 6
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)