da

Paula Hawkins

Paula Hawkins er en britisk forfatterinde, der fik sit folkelige gennembrud med thrilleren "The Girl on the Train". Hawkins er født og opvokset i Zimbabwe, men flyttede til London da hun var 17 år gammel.
Hun studerede filosofi, politik of økonomi på universitet i Oxford, hvilke ledte hende til en karriere som erhvervsjournalist for The Times. Hawkins har bl.a. skrevet en bog med finansråd til kvinder og en række romantiske romaner under pseudonymet Amy Silver før hun i 2015 udgav sin dystre, komplekse og kritikerroste bestseller "The Girl on the Train".
yıl ömür: 1972 şu an

Kitaplar

Sesli kitaplar

Alıntılar

Aage Mølleralıntı yaptı2 yıl önce
At føle sig hul: Det forstår jeg.
Aage Mølleralıntı yaptı2 yıl önce
Jeg er begyndt at mene, at der ikke er noget, man kan gøre for at reparere det.
b1232825009alıntı yaptı8 ay önce
Der ligger en bunke tøj ved siden af togskinnerne. Lyseblåt stof – måske en skjorte – rodet sammen med noget snavset hvidt. Det er sikkert affald, noget, nogen ulovligt har dumpet i den lille kratskov oppe ad skrænten. Måske er det blevet efterladt af jernbanearbejderne, der er i gang med dette stykke af sporet; de er her i al fald tit. Eller måske er det noget andet. Min mor fortalte mig ofte, at jeg havde en livlig fantasi, og det gjorde Tom også. Jeg kan ikke lade være, jeg får øje på de her kasserede stumper, en snavset T-shirt eller en ensom sko, og så kan jeg ikke tænke på andet end den anden sko og de fødder, der passede i dem.
Toget ryster og skraber og hviner i gang igen, den lille stak tøj forsvinder af syne, og vi triller ind mod London med en hastighed som en hurtig motionsløber

İzlenimler

b4102671526bir izlenim paylaşıldı9 ay önce
👍Okumaya değer

Vældig god

Tommy Larsenbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👍Okumaya değer

Virkelig velskrevet og spændende, svær at lægge fra sig. God effekt med forskellige oplæsere.

jo06588bir izlenim paylaşıldı10 ay önce
👍Okumaya değer

Vildt god og spændende, umulig at lægge fra sig! Rigtig god oplæser!!

fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)