da

Alpha Forlag

Vi udgiver dansk og udenlandsk skønlitteratur med en forkærlighed for forfattere, der har høj litterær kvalitet og rammer bredt, børne— og ungdomsbøger med noget helt særligt på hjerte og enkelte, håndplukkede non-fiktionstitler, der kan noget specielt på deres felt.

alpha er et ungt, men unikt, dansk forlag med et stærkt udenlandsk netværk og ejet af svenske Bonnier Books. Tilsammen har vi over 100 års erfaring med forlag, forfattere, historier, kunstnere og høje ambitioner. Vi vil udgive bøger, der rammer læseren — i hjertekulen, i eksistensen eller i hængekøjen. Ambitiøse historiefortællere med noget på hjertet, politisk, etisk, eksistentielt, der ikke er bange for at underholde, udfordre og skubbe til de litterære genrer og fiktionens grænser. Bøger, man kan tale om, og som har kvalitet til at blive fortalt igen og igen. Vores program er selektivt, men mangfoldigt.

Vi har markante danske debutanter, som vil få folk til at spærre øjnene op, og udenlandske navne, som alle bogelskere i Danmark kan glæde sig til. Vi udgiver flere velkendte publikumsyndlinge og markante personligheder, og vi vil finde, dyrke og udgive fremtidens stjerner.

Yayınlanan kitaplar

Alıntılar

Troels Tunebjergalıntı yaptı7 ay önce
tændig latterligt overdådigt bryllup, får sig et par
Arne Højgaard Eriksenalıntı yaptı6 ay önce
Chief Bromden lod som om han var døvstum, altså ikke kunne høre eller tale, fordi, ja, det forstod Tobias ikke helt, men bogen var i hvert fald spændende.
Kirsten Rasmussenalıntı yaptı7 ay önce
ivet er evigt, tilværelsen kort, men den fælles erindring går ej bort.
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)