bookmate game
da

Jørgen Lange Thomsen

Alıntılar

Liv Marei Thobo-Carlsenalıntı yaptı2 yıl önce
Læsionerne var resultatet af grov vold. Jeg skønnede, at brystkasselæsionerne var opstået ved tramp. Det er en læsionstype, jeg ser stadig oftere. I raseri tramper man på den liggende modstander.
Det er ifølge politiet udtryk for en mentalitetsændring, at man nu sparker og tramper på en liggende og dermed overvundet modstander. Før i tiden kunne man i højere grad regne med at blive skånet efter at have overgivet sig eller være gjort ukampdygtig.
Liv Marei Thobo-Carlsenalıntı yaptı2 yıl önce
retsmedicinerne, som de fleste steder i USA kaldes Medical Examiners. De har betydeligt større beføjelser end vi. De afgør – inden for et budget – hvem der skal obduceres, og hvor meget der skal undersøges for. De må også foretage afhøringer på eget initiativ.
Liv Marei Thobo-Carlsenalıntı yaptı2 yıl önce
Den dag, da World Trade Centre knustes, skyndte adskillige retsmedicinere sig til stedet og nåede frem, inden bygningerne faldt sammen. En af instituttets biler blev delvis knust, men den var tom på det pågældende tidspunkt. En af medarbejderne brækkede benet. Charles fik adskillige læsioner og havde mærker overalt på kroppen. Støvet fra de nedstyrtede bygninger gennemtrængte alt og lå som et tykt lag i gaderne. David sagde, at det var en fejl, at de alle styrtede ind for at hjælpe

İzlenimler

Poul Blochbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👍Okumaya değer

God

Per Wraabir izlenim paylaşıldı4 ay önce
👍Okumaya değer

Käthe Korsgaardbir izlenim paylaşıldı8 ay önce
👍Okumaya değer

fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)