da

Jonathan Franzen

Jonathan Franzen er en amerikansk romanforfatter og essayist. Hans internationale gennembrud kom i 2001 med Corrections (da. Korrektioner, 2002).

Franzen har norske og svenske aner; hans far indvandrede til Minnesota fra Sverige. En del af sin universitetsuddannelse har han taget i München hhv. Berlin, og han taler flydende tysk.
yıl ömür: 17 Ağustos 1959 şu an

Kitaplar

Sesli kitaplar

Alıntılar

Per Lyhne Løkkegaardalıntı yaptı2 yıl önce
Mistanken om at alt var relativt. At det ’virkelige’ og ’autentiske’ måske ikke blot var dømt til udslettelse, men var fiktivt lige fra begyndelsen. At denne følelse af at have ret, af kun at forfægte det virkelige, ikke var andet end en følelse.
Michel Steen-Hansenalıntı yaptı2 yıl önce
Der var en masse potentielle Snowdens i Det Nye Regime, ansatte med adgang til de algoritmer som Facebook brugte til at slå mønt af brugeres private oplysninger, og Twitter til at manipulere med memer der skulle se ud som om de opstod af sig selv. Men intelligente mennesker var faktisk meget mere bange for Det Nye Regime end for det som regimet havde overtalt mindre intelligente mennesker til at være bange for, NSA, CIA – det var som taget ud af den totalitære drejebog, den måde det tog afstand fra egne terrormetoder ved at skyde sin
Michel Steen-Hansenalıntı yaptı2 yıl önce
Singularitetens udvalgte avatar”,
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)