bookmate game
da

Jesper Stein

Jesper Stein (f. 1965) er en dansk forfatter. I 1996 blev han uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har herefter arbejdet som både kriminalreporter og litteraturjournalist. Han har siden 2015 været fuldtidsforfatter.

Jesper Stein fik sin debut som skønlitterær forfatter i 2012 med værket Uro. Værket er første bind i krimiserien om vicepolitikommissæren Axel Steen. I 2013 udkom Bye bye Blackbird som bind to i serien. De efterfølgende bøger i krimiserien tæller Akrash fra 2014, Aisha fra 2015, Papa fra 2017, Solo fra 2018 og syvende bind City, som udkom i 2023.

For krimiserien om Axel Steen har Jesper Stein modtaget adskillige priser. I 2015 modtog han Dan Turell Medaljen for serien, og året efter blev han belønnet med De Gyldne Laurbær for Aisha, fjerde bind i serien. For sjette bind Solo modtog han prisen for årets bedste danske krimi af Det Danske Kriminalakademi, og listen over priser og gode anmeldelser fortsætter derfra.

Foruden sin populære og anmelderroste krimiserie har Jesper Stein også udgivet det selvbiografiske værk Rampen i 2020, der dykker ned i forfatterens komplicerede opvækst med sine forældre, samt Ædru i 2022, som omhandler alkoholisme fra den fordrukne mandlige forfatters perspektiv.
yıl ömür: 1965 şu an

Kitaplar

Sesli kitaplar

Ses

Alıntılar

TLalıntı yaptı2 yıl önce
Nej, det duede ikke … måske noget med astrofysikere.
ingebendt15551alıntı yaptı2 yıl önce
Det var muligt, at folk i storbyer kunne trives fint, selvom de ikke vekslede så meget som et ord med deres naboer, men i en flække med fem huse var det ulideligt, og så længe Peter og Bengt undgik hinanden, fik de jo aldrig løst problemerne.
Giniealıntı yaptı2 yıl önce
erfarne journalister, Martin Lindberg, til politiet og fik fat på Corneliussen, der forsøgte sig med jovial krisestyring.

İzlenimler

Anja Markussenbir izlenim paylaşıldı7 ay önce
👍Okumaya değer

🩵🩵🩵🩵🩵👌🏼😎

Thomas Grønbeck Pedersenbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👍Okumaya değer

👌👌👌

b2093362339bir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer

Virkelig god

fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)