Jørgen Svenstrup

Kitaplar

Sesli kitaplar

Alıntılar

Kasperalıntı yaptı2 yıl önce
• Da begrænsende overbevisninger er et tankesæt, der blandt andet forhindrer mennesker i at opnå det, de gerne vil, så vil svaret på spørgsmålet „Hvad forhindrer dig i at opnå …“ også være en overbevisning.
Kasperalıntı yaptı2 yıl önce
Formlen er enkel: Når du har identificeret en begrænsende overbevisning hos dig selv, spørger du blot dig selv, om det altid har været sådan.

Jeg kan fortælle dig, at det er et spørgsmål, du ikke kan svare ja til, selvom det ofte ligger lige for at gøre det. Vi er nemlig ikke født rodehoveder, bange, sjuskede, forsinkede, kontrollerende eller med dårlige forudsætninger for at lære sprog. Det er alt sammen tillærte vaner baseret på tidlige beslutninger.

Når du har købt den præmis og har svaret nej på ovenstående spørgsmål, så skal du spørge dig selv, hvornår det så ikke var sådan.
osmankakinalıntı yaptı2 yıl önce
Faktisk kan man sige, at hvis du går og er vred eller ked af det i længere tid, er du ved at skabe et afhængighedsforhold til den følelse, præcis som var det alkohol eller kokain. Neuronernes kobling i din hjerne låser sig fast i en bestemt struktur og får vanskeligere ved at løsne sig og finde andre strukturer. Du har nu fået en vane, og der skal mere til at ændre dit følelsesmønster.

Når neuronernes koblinger er låst af f.eks. vrede, frigives der kun en bestemt type kemiske stoffer som f.eks adrenalin og noradrenalin, der er hormoner eller såkaldte neurotransmittere. De transporteres rundt i blodet og sætter sig på cellernes receptorer overalt i kroppen, fra hud til muskler og organer. Her sidder der også receptorer til kemiske stoffer som serotonin, der frigives ved f.eks. glæde, men efter lang tids vrede begynder disse „glædes-receptorer“ populært sagt at visne og miste evnen til at modtage de kemiske stoffer, de er designet til.

İzlenimler

Mads Halskov Hansenbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👍Okumaya değer

Virkelig en indholdsrig bog som jeg helt sikkert kommer til at læne mig op af!

Rena Hoffmannbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👍Okumaya değer

Spændende

Tanja Thorndal Feddersenbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👍Okumaya değer

Skal hører den igen

fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)